SIE YOU is de kapsalon voor dames, heren en kids!

Ons team blijft altijd up to date wat betreft de nieuwe trends en volgt geregeld cursussen op het hoogste level.

Hierbij moet je denken aan de nieuwste modellen, kniptechnieken en kleuren. Maar ook voor de oude vertrouwde modellen buiten de trends kun je toch gewoon bij ons terecht. Door uitgebreide kennis en goed advies kunnen we de goede service verlenen die je nu eenmaal graag ziet als klant. De uitdrukking “als je haar maar goed zit” is tenslotte niet zomaar uit de lucht gegrepen…

Onze merken

Wij werken enkel met gerenomeerde merken Joico en  Sebastian. Deze produkten zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor de beste verzorging van haar en hoofdhuid. Kleur wordt langer behouden en zeer geschikt voor droog of beschadigd haar. Voor de heren (o.a. baardverzorging) werken wij met met de DEPOT verzorgingslijn voor heren.

 

 

Onze kapsalon

Kapsalon SIE YOU in Oostvoorne is al bijna achttien jaar een begrip in de regio. Op 8 april opende de salon de deuren van de nieuwe zaak welke is gelegen pal naast het oude pand op de Voorweg in Oostvoorne. 

De algehele entourage is een prachtige mix van boomstam en chique en ademt pure rust en klasse uit.De inrichting en kleurenkeuze van vloer en wanden in combinatie met geraffineerde details maken de ruime zaak tegelijkertijd heel gezellig.

Het interieur wordt gedomineerd door een imposante meterslange en brede boomstamtafel. Hierop lijken de grote dubbelzijdige spiegels naast elkaar los te zijn neergezet. De behandelingen vinden plaats aan beide zijden van deze tafel, wat een intieme sfeer schept. Toch geniet men juist meer discretie, dankzij de positie van de spiegel die de directeoverzijde aan het gezicht onttrekt.

Nieuw! Heren traditioneel scheren.

Een heel nieuw component in onze dynamische kapsalon is de scheerstoel waar heren zich kunnen laten behandelen in traditionele stijl!

SIEYOU voert hierbij de super populaire productenlijn DEPOT “The MALE TOOLS ” een complete verzorgingslijn voor heren.